Zdravje je dragoceno, vzemimo ga resno

Bioresonančna metoda je veja energetske medicine, ki omogoča iskanje vzrokov za bolezni ter njihovo uspešno odpravljanje, kar privede do samoozdravitve.


Seminar "Sistemsko uravnavanje"

 
Rešitev in odpravljanje psiholoških in mentalnih blokad , programskih napak z uporabo duhovnih in energijskih metod

 

Kmečka hiša Ojstrica, Logarska dolina 8.-10- Maj 2015

Ana Bareš

Ana Bareš


 

Mentalno - duhovni in energijski načini zdravljenja so v zahodno usmerjenih kulturah dolgo časa bili v senci.

Bili so, v najboljšem primeru tarča posmeha. Pogosto so bile te tehnike diskriminirane kot vraževerne in neresne. Zato so se znanstveniki, ki so pazili na svoj ugled, dolgo časa upirali misli, da bi se ukvarjali s tem področjem človeškega obstoja in njegovim skritim potencialom.

Samo v luči novih spoznanj kvantne fizike so ta področja sedaj razumljiva in jih je možno raziskovati ter izvajati koncepte v praksi. Ti pojavi segajo v področje celične presnove. Prej pa so jih pripisovali področju vere in metafizike.

V seminarju ponujen in v praksi dokazan koncept vam daje možnost boljšega razumevanja in/ali nadgradnje obstoječega razumevanja naturopatske paradigme telesa, uma in duše – sistem človek.

Za boljše razumevanje dejstva, da je tudi mentalno – duhovni nivo del informacije, ki nadzira našo materio, naše celice, našo presnovo in s tem naše stanje bolezni in zdravja. Delo na duhovnem področju je nujno, prelomno za našo prihodnjost in prihodnjost človeštva kot celote. Uporabne metode za analizo problemov in njihovo reševanje, so enostavne za učenje.

Cena: 449 EUR ( DDV ni vključen v ceno )

Več informacij v priponki ( link ) ali na telefonski številki 08-381-4718, Jožica Hrastnik ali na imucollegeslo@gmail.com.

Prijave sprejemamo preko obrazca na povezavi do 18.4.2015 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijavni obrazec

Dokument z več informacijami

Splošni pogoji